E-mail: 
Jelszó: 
Főoldal  |  Reg.szám:   |  Kereső  |  Árcsökkenések, akciók  |  Legfrissebb  |  Új építésű  |  Befektetésre alkalmas ingatlanok
» Ingatlanok
» Mentett kereséseim
» Híreink
» Közlemények
» Belépés
» Regisztráció
2012-07-08
Nyári levél

Aktuális levelünkben a piac alakulásáról, valamint a túlhitelezett ingatlanok értékesítési lehetőségeiről írtunk.

Hurrá! Nyaralunk!

 

Irodánkban van egy szállóige: „Aki megérdemli, az menjen szabadságra”

… és csak az menjen, aki megérdemli…

 

Hogyan is néz ez ki az idei nyáron? Mit várunk a nyári szezontól?

Hogyan lehet eladni azt az ingatlant, amin több a hitel, mint amit egy vevő adna érte?

 

Mint ahogyan eddig minden nyáron, idén is itt vagyunk, és teljes erőbedobással keressük a lehetőségeket, hogyan tudnánk a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel eladni az Ön ingatlanját.

Kollégáink egyszerre nem mennek szabadságra, és irodánk is egész nyáron, a máskor is szokásos nyitva tartással várja az ügyfeleket.

 

A tavasz nem alakult túl fényesen. Feltűnően kevés volt a potenciális vevő. Érdeklődők továbbra is vannak, de mivel hatalmas a kínálat keresik a legjobb ajánlatokat. Leginkább az alacsony kínálati árakon lévő ingatlanok kelnek el. Ezek is sokszor jelentős alkuval.

Évek során azt vettük észre, hogy a piac nagyon hullámzó. A völgyeket mindig élénkülés követi. Március óta tart a legutóbbi hullámvölgy. Bízunk benne, hogy ennek hamarosan vége, és hosszas, kitartó emelkedés fog következni. Mi itt vagyunk készen arra, hogyha ez bekövetkezik, akkor be tudjuk mutatni az ajánlatokat.

Természetesen addig sem ülünk tétlenül. Keressük az újabb hirdetési lehetőségeket. Folyamatosan próbáljuk összehozni a lehetséges csere partnereket.  Nap, mint nap bővítjük a kínálatunkat.

Most gondolhatná, hogy na ne már, hiszen ez utóbbi Önnek egyre nagyobb konkurenciát jelent. A valóságban ez nem így van. Minél nagyobb, és minél újabb kínálattal állunk a vevők rendelkezésére, annál többen keresnek nálunk ingatlant. És persze minél több érdeklődőnk van, annál nagyobb az esély, hogy az Ön ingatlanját is ki tudjuk ajánlani. Innen már csak egy apró lépés, hogy az érdeklődő beleszeressen, és pont azt akarja megvenni. Hogy ez a szerelem kialakuljon, ezért kollégáink sokat tesznek. Ön is elő tudja segíteni ezt. Őszi levelünkben erről bővebben írtunk. Honlapunkon www.pokaingatlan.hu a hírek között meg tudja tekinteni ezt a korábbi a levelet.

Amennyiben elégedett munkánkkal, és szeretné növelni a lehetséges ügyfelek számát, kérjük, segítse a potenciális vevők érdeklődésének felkeltését azzal, hogy jelzi, ha van ismerősei között olyan, aki el szeretné adni az ingatlanját. Színesítsük együtt a kínálatot, hogy minél több érdeklődő ránk találjon!

 

Mit tehetünk, ha több a hitelünk, mint amennyiért el lehet adni a házat?

Úgy tűnik, hogy néhány bank bizonyos esetekben hajlandó némi kompromisszumra. Volt már olyan esetünk, amikor nagyobb összeget is hajlandóak voltak elengedni egy komoly szándékkal érkező vevő esetén. Az ilyen ügyletekkel sokkal több munka van, és kell hozzá egy türelmes vevő is. Minden olyan esetben, amikor kicsi esély is van a sikerre, elindítjuk a folyamatot. Amennyiben Ön érintett, kérjük, keresse meg üzletkötőjét, vagy hívja az irodát, ahol a tapasztalatokról, és lehetőségekről további tájékoztatást tudunk adni.

A Póka Ingatlaniroda tulajdonosai a fentieken kívül egyéb lépéseket is tesznek annak érdekében, hogy a bankok kapzsi hitelezési magatartása miatt bajba jutott adósok jogorvoslatot nyerjenek a hitelszerződéseik tisztességtelen kitételeinek semmissé tétele által. Erről további információkat a Póka Ingatlaniroda, illetve a tulajdonosok magán facebook oldalán találhat.

 

A fenti témák részletes kifejtésében üzletkötőink, illetve az iroda vezetése készséggel áll rendelkezésére.

Mostani levelünket, és a korábbiakat is megtalálja honlapunkon www.pokaingatlan.hu a hírek rovatban.

Híreink
 
© Póka Ingatlaniroda 2008.
E-mail: iroda@pokaingatlan.hu
Tel.: +3670-314-4969, +3630-931-9802
Bemutatkozás   |   Elérhetőség   |   Térkép Web: Mazambi Software
Design: Framing Design