E-mail: 
Jelszó: 
Főoldal  |  Reg.szám:   |  Kereső  |  Árcsökkenések, akciók  |  Legfrissebb  |  Új építésű  |  Befektetésre alkalmas ingatlanok
» Ingatlanok
» Mentett kereséseim
» Híreink
» Közlemények
» Belépés
» Regisztráció
2012-12-15
Kellemes Karácsonyt kívánuk!

Megbízóinknak az ünnep alkalmából az alábbi tartalmú levelet küldtük.

Többek között érintettük az ingatlanpiac alakulását, és ezzel kapcsolatos várakozásanikat.

Tisztelt Ügyfelünk!                                           A ka Ingatlaniroda minden munkatársa Kellemes Karácsonyt, és Boldog újévet kíván Önnek, és hozzátartozóinak! 

Nagy örömünkre szolgál, hogy irodánkat bízta meg ingatlanja értékesítésével, bérbeadásával. A továbbiakban is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ingatlanja értékesítését, bérbeadását eredményesen, az Ön minél teljesebb megelégedésével végezzük.

 

Természetesen mostani levelünkben is ejtünk néhány szót az ingatlanpiac alakulásáról. Bízunk benne, hogy nem leszünk ezzel ünneprontók. A tények elemzése, és közlése segíthet abban, hogy közösen átgondoljuk, milyen döntések meghozatalával javítsuk ingatlanja értékesítésének valószínűségét.

Sajnos ez az év nem kerül nagy piros betűkkel az ingatlanközvetítők dicsőség könyvébe. Az év elejétől eltekintve jellemző volt a vevők részéről a kivárás, és a nagyon alkalmi vételek keresése. Szinte csak lényegesen áron aluli, vagy nagyon igényes, és különleges ingatlanok találtak vevőre.

Sokszor esett a vevők választása olyan ingatlanra, amit a bemutatásra, illetve a fényképezésre az eladó szépen felkészített. Ennek hatásairól korábbi hírlevelünkben már írtunk, honlapunkon – www.pokaingatlan.hu - a híreink között meg tudja tekinteni.

Reményre adhat okot, hogy viszonylag sok, vállalkozás céljára alkalmas ingatlan értékesítését, illetve bérbeadását végeztük. Ez talán a gazdaság éledezését jelezheti.

 

Továbbra is nagy a bizonytalanság a piacon. Ennek egyik legfőbb oka a devizaadósok bizonytalan, néhol kilátástalan helyzete. Sok ingatlant a magas hiteltartozás miatt nem lehet olyan áron eladni, amilyen áron vevő lenne rá.

Ezen a téren is van egy reménysugár: a napokban történt több esemény is arra mutat, hogy bírósági, vagy egyéb úton jó eséllyel van lehetőség a bankok jogsértő magatartásának megszüntettetésére, vagy a nehéz helyzet megszüntetésére. Irodánk vezetése elkötelezett a jogsértések megszüntetése, és a jogtanul beszedett pénzekkel való elszámoltatásban.

Erről bővebben az iroda Facebook oldalán a http://www.facebook.com/pages/P%C3%B3ka-Ingatlaniroda/139616172786321 hivatkozáson tud tájékozódni. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése van, kérjük keressen minket. 

Irodánkban az ünnepek között is várjuk ügyfeleinket a honlapunkon megtalálható ünnepi nyitva tartás szerint. www.pokaingatlan.hu Üzletkötőink természetesen ettől eltérő időpontokban is állnak rendelkezésre.

Híreink
 
© Póka Ingatlaniroda 2008.
E-mail: iroda@pokaingatlan.hu
Tel.: +3670-314-4969, +3630-931-9802
Bemutatkozás   |   Elérhetőség   |   Térkép Web: Mazambi Software
Design: Framing Design